вівторок, 16 грудня 2014 р.

Стиль групи формувався під впливом ранніх хеві-метал і хард-рок груп і виконавців, таких як Black Sabbath, Deep Purple, Led Zeppelin, Ted Nugent, Rush, Aerosmith, і Scorpions [59], груп нової хвилі британського хеві-метала, таких як Venom, Motörhead, Diamond Head, Judas Priest, і Iron Maiden і ранніх панк-рок-груп, таких як Ramones і The Misfits. Х'ю відчував, що Metallica розширила свою композиційну техніку і діапазон вирази, щоб взяти більш агресивний підхід в наступних релізах, і лірика мала справу з більш особистими і соціально свідомими проблемами [60]. Ліричні теми, досліджувані на Master of Puppets, включали релігійний і воєначальники, гнів, безумство, монстри і наркотики [61].

У 1991 році, з новим продюсером Бобом Роком, Х'ю зазначив, що Metallica спростила і раціоналізувала свою музику для більш комерційного підходу, щоб звернутися до широкої аудиторії [62]. «Група відмовилася від свого агресивного, швидкого темпу, щоб розширити свою музику і висловити теситуру», - заявив Роберт Палмер з Rolling Stone [63]. Зміна напрямку виявилося комерційно успішним, оскільки Metallica був першим альбомом групи, який досяг першої позиції в Billboard 200. Metallica помітили зміни рок-сцени, створеної гранж-рухом початку 1990-х. У Load група зосередилася на НЕ-металических впливах і змінила музичний напрям. Йдучи від ліричних тим, що мають справу з наркотиками і монстрами, новий ліричний підхід Metallica зосередився на гніві, втрати і відплату.

St. Anger ознаменувався великими змінами у звучанні групи. Гітарні соло були виключені з альбому, залишивши «сирий і необробленої звук». Лірика альбому пов'язана з реабілітацією Хетфілда, в тому числі посилання на диявола, анти-наркотичні теми, клаустрофобія, приреченість і релігійне лицемірство [64] [65].

Death Magnetic ознаменувався тим, що група повернулася до свого традиційного багатошарового звучанням з тривалими гітарними соло, нагадуючи ... And Justice for All, відмовившись від концепції побудови пісень з St. Anger. Теми - суїцид, балансування між життям і смертю, безпосередньо сама смерть, війна, а також тема "Непрощений" (The Unforgiven III)

Немає коментарів:

Дописати коментар